Культурно-розважальні заходи на найближчий тиждень

31 жовтня  з 18:00 до 22:00 у обласному краєзнавчому музеї пройде містична вечірка "Дива Гарбузової ночі". У відділі природи на Вас чекатиме куточок диких звірів; у відділі археології Вождівна з Межиріцької стоянки мисливців на мамонтів запрошує здійснити мандрівку у часі територією нашого краю, навчитися видобувати вогонь, потренуватися у володінні ядерною зброєю кам’яного віку, попрацювати на трипільській зернотерці, дізнатися про таємниці коштовних скарбів Черкащини різних епох, про моторошні ритуали з життя наших предків, потримати у руках давньоруський меч.

На виставці "Містика дзеркала" ви зможете побачити дзеркала різних епох та почути розповідь про їх роль у культурах різних народів. Також на вас чекають фотозони та майстер-класи: декупаж на скляних пляшках, майстерня по виготовленню квітів з ізолону від Анастасії Горбань та багато іншого. З 20:00 до 22:00 – дискотека 1990-х!

1 листопада о 10.00 відбудеться сесія Тальнівської районної ради. На розгляд виносяться питання про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік; про внесення змін до районної комплексної програми «Турбота» на 2015–2020 роки; питання управління майном комунальної власності; про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж сіл Тальнівського району.

2 листопада о 10.00 комп'ютерна академія ШАГ проведе майстер-клас: Як стати WEB-розробником.  У програмі майстер-класу:  10 головних інструментів WEB-розробника, 7 причин, чому варто все кинути і зайнятись WEB-розробкою, скільки заробляють фахівці з WEB-розробки та інші. Реєстрація обов'язкова. Тел: (067) 538-80-22, (073) 263-89-55.

До 15 листопада виконавчим апаратом Черкаської обласної ради буде здійснюватися відбір кандидатів до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Черкаській області (далі – поліцейська комісія) серед представників громадськості з числа осіб, які мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет. Представники громадськості  подають до обласної ради лист-клопотання фізичної або юридичної особи, автобіографію та копії документів про освіту, документи, які підтверджують бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет (рекомендаційні листи, характеристики тощо).

Документи приймаються у робочі дні з 9-00 до 17-00 години за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка, 185, каб. 432.

17 листопада у Кам’янській громаді відкриють «ChildrenMusicPark» -  небачений досі дитячий музичний парк, де під світлові переливи звучатиме музика Чайковського:  усі 24 п’єси «Дитячого альбому»,  створені геніальним композитором у Кам’янці. А в перспективі тут планують унікальну постановку балету «Лебедине озеро»  - на воді, на підмостках, встановлених серед Тясмину –  на тому місці водного плеса, споглядаючи яке, Чайковський і створював свій шедевр. Про це та багато іншого,   дізналися учасники прес-туру, організованого Черкаським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеним за  підтримки Програми «U-LEAD з Європою».