Під Радуцьким захиталось секретарське крісло? - ЗМІ

Депутат Черкаської міськради, екс-“УКРОПівець” Михайло Бінусов зареєстрував проект рішення про відставку секретаря міськради Олександра Радуцького. Проект рішення він оприлюднив у “Фейсбуці”, пише видання «ІнфоМіст».

 

“Давайте разом зірвемо план секретаря міської ради щодо незаконного імпічменту міському голові”, – підписав документ Бінусов.

Як ідеться у пояснювальній записці, підставою для припинення повноважень Радуцького є проект рішення щодо забудови Соснівки – його не було опубліковано за 20 днів до ухвалення, як цього вимагає закон.

Як стало відомо сайту “ІнфоМІСТ” із джерел у депутатському корпусі, в обранців нібито уже є необхідні 23 голоси для відставки секретаря.

Сам Радуцький у коментарі нашому виданню заявив, що “не впевнений” у цьому.

– Я не впевнений у цьому, тому що конструктив минулого року показав, що місто на очах змінюється. І про це говорять жителі міста, – прокоментував проект рішення Радуцький.

Він також зазначив, що поштовхом до почату реалізації плану з його відставки стала нібито остання сесія міськради, на якій виник скандал із депутатом міськради від ВО “Черкащани” Павло Карасем. Радуцький заявляє, що “руками депутатського корпусу Карась намагається захопити посаду керівника “Черкаситеплокомуненерго”. Саме після конфлікту Карася та Радуцького перший і вирішив ініціювати відставку секретаря.

Радуцький також зазначив, що на посаді секретаря бачить себе сам Михайло Бінусов. Варто нагадати, що саме голос депутата виявився вирішальним під час затвердження складу виконавчого комітету. Після резонансного голосування Бінусов був виключений із фракції "УКРОПу".

Співрозмовники нашого видання із числа депутатів міської ради неодноразово повідомляли про наявність секретарських амбіцій в Михайла Бінусова.